Vill du jobba med en av världens största biltillverkare i en av Sveriges modernaste Toyota-anläggningar. Skicka då dina uppgifter till tobias.g@toyotahassleholm.se

VI SÖKER SERVICETEKNIKER

Har du fordonsteknisk utbildning och är en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker!

Vilka är vi?
Bilhallen är sen 2010 en del av Göinge Bil koncernen och på vår toppmoderna fullserviceanläggning har vi agenturen för Toyota person- och transportbilar. Vi är idag 9 anställda och tillsammans med Göingebil koncernen är vi totalt ca 170 anställda. Göinge Bil grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen.

Göinge Bil koncernen har anläggningar i Hässleholm, Osby, Markaryd och Älmhult. Bolaget innehar agenturen för Volvo personbilar, Toyota person- och transportbilar, Renault person- och transportbilar samt Dacia person- och transportbilar. Vi erbjuder bästa service och tillgänglighet, som våra kunder kan kräva av sitt fordon.

Vad erbjuder vi dig?
Som servicetekniker är du med i det dagliga arbetet och utför service- och bilreparation samt leveransjobb på nya bilar inom en angiven reparationstid. Du arbetar mycket självständigt, men samverkar också tillsammans med dina kollegor på anläggningen. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Vem är du?
Du ska ha dokumenterad fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet som mekaniker/tekniker. Har du jobbat med Toyota är det en merit. Du ska vara ansvarsfull och alltid sätta kunden i centrum. Hos oss kommer du att möta nya, intressanta och spännande el- och hybridtekniker av Toyotas modellutbud, samt svara mot högt ställda kvalitetskrav på reparationer och servicearbeten. God datorvana och B-körkort är ett krav.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, tillsättning sker enligt överenskommelse.  Sista ansökningsdagen 2021-01-31. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut, skicka in din ansökan så fort som möjligt.

ANSÖKAN
Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering: tobias.g@toyotahassleholm.se

För ytterligare frågor och information om tjänsten, vänligen kontakta Tobias Geiverz, Platschef 010-1670985