Toyota Eurocare gäller i hela Europa och ser till att du och din Toyota alltid får hjälp. Tre års Toyota Eurocare vägassistans följer med på köpet till varje ny Toyota. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans för endast 519 kr/år tills bilen blir 10 år gammal.

Skydd mot det mesta – dygnet runt, året om

När du som mest behöver hjälp är den bara ett samtal bort. Toyota Eurocare gäller i Sverige och i de flesta länderna i Europa (Gröna kort-området) – dygnet runt, året om. Du får ett skydd som löser de flesta problem som kan uppstå, exempelvis motorhaveri, trafikolycka eller strömlöst batteri. Toyota Eurocare hjälper dig till och med om du råkar få punktering, bensinstopp eller har tappat bort din bilnyckel.

Utan självrisk – förläng för 519 kr/år

Tjänsterna från Toyota Eurocare erbjuds helt utan självrisk. Innan din Toyota fyller 3 år kommer du att få ett skriftligt erbjudande om att teckna ett 1-årigt Toyota Eurocare avtal för bara 519 kr. När din Toyota fyllt 3 år kan du förlänga Toyota Eurocare med ett år i taget för fram till dess att bilen är 10 år gammal. Att vi kan erbjuda försäkringen för bara 519 kr per år beror på att den bara kan tecknas för Toyotabilar. Under bilens tre första år är Toyota Eurocare utformad som en garanti med Toyota Sweden AB som garantigivare och år 3-10 som en försäkring.

Vid behov av hjälp

Ring till Toyota Eurocares larmcentral, inom Sverige 0771-23 50 00, från utlandet +46 771 23 50 00.

Vill du veta mer eller teckna Toyota Eurocare ringer du kundtjänst Toyota Eurocare/Toyota Bilförsäkring på telefon 0771-330066.

Toyota Eurocare hjälper dig bland annat med

Nödvändig reparation av bilen på platsen för händelsen om detta är praktiskt möjligt och om kostnaden för reparationen understiger bärgningskostnaden. Toyota betalar inte kostnader för reparation och reservdelar som är nödvändiga för reparationen efter garantitiden. Starthjälp vid strömlöst batteri. Låsöppning, om nycklarna låsts in i bilen eller tappats bort. Vid punktering ombesörjs hjulbyte. Eventuella kostnader för inköp av nytt däck ersätts inte. Transport av bränsle vid bränslestopp. Bränslekostnaden ersätts inte.

Vid driftstopp, som inte kan åtgärdas på plats, bogseras fordonet med eller utan släp till närmaste auktoriserade Toyota verkstad.

Toyota Eurocare bokar en likvärdig bil åt dig under tiden din bil repareras, dock inte längre än tre dygn, under förutsättning att din bil har bärgats till verkstad. Hyrbil är en alternativ ersättning för hem-/vidareresa och kan inte kombineras med hotellkostnader. Kostnader utöver bilhyra ersätts inte.

Toyota Eurocare bokar och betalar tågbiljett för förare och medresenärer, som gör det möjligt att återvända till hemorten eller fortsätta till resmålet om hyrbil inte kan tillhandahållas. I de fall resan tar längre än 6 timmar (utomlands mer än 10 timmar) erbjuds istället flyg. Vidareresa kan inte kombineras med hotellrum.

Toyota Eurocare bokar och betalar för hotellrum för dig och dina medresenärer, förutsatt att din bil bärgats till verkstad och hyrbil inte kan tillhandahållas. Kostnad för mat, telefonsamtal och liknande ersätts inte.

När bilen är färdigreparerad betalar Toyota Eurocare transport av dig från bostaden eller hemorten för att hämta bilen. Finns det särskilda skäl kan Toyota Eurocare ordna hämtningen av bilen.

Vilka problem du än har – bilstöld, förlorat kreditkort, sjukdom eller behov av allmänna råd –så kan du när som helst under dygnet kontakta Toyota Eurocare för hjälp, rådgivning eller vidarebefodran av meddelanden. Skulle vi inte kunna bidra med ekonomisk hjälp i något problem, så kan vi åtminstone alltid hjälpa dig att finna lösningar.